Info: Mogę dorzucić do tego modelu części zamienne w postaci zawieszenia naczepy z nadkolami (czarne), rampy przeciwwjazdowej (czarne), tylna belka z światłami (szara) co dodatkowo uatrakcyjni zestaw.
Cena 70zł
_________________ Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedź sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Temat postu: Re: KOMIS - kupię, sprzedam, zamienię
Wysłany: Pią, 20.08.2010, 20:10
Forumowicz
Dołączenie: Pią, 20.08.2010, 20:00 GG: 0
Witam wszystkich. Kupię akcesoria HERPY chodzi mi o nr 051828 Ballast pick-up (balast do gabaryta) herpa produkuje aktualnie kolor niebieski, ja potrzebuję kolor czerwony. Pytałem w wielu sklepach ale niestety tylko na zamówienie i aktualny produkowany kolor. Jeśli ktoś ma (może być 1 szt.) proszę o kontakt PW, GG 7768010 lub odp. na forum. Sprzedam:
Sprzedam kilka modeli z mojej kolekcji! 1.Stan - kolekcjonerski, lusterka posiada. Sprzedany! 85zł 2.Stan - BDB, pudełko nieorginalne, brak lusterek. Rarytas! 90zł 3.Stan - BDB, w pudełku, bez lusterek. Rarytas! 130zł Maes posiada SS'y. 4.Stan - BDB, nie orginalne pudełko, brak lusterek, zmienione koła na zwykłe. 60zł W ceny wliczona jest przesyłka priorytetowa! Przy zakupie wszystkich modeli koszt wysyłki się nie zmienia. Kontakt - PW, GG 5684248 Wszystkie oddam za 340zł! Możliwa płatność PayPal'em!!
_________________ Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedź sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości