1. Zanim opiszesz swoją usterkę (tworząc nowy temat), sprawdź czy problem nie był już poruszany (używając funkcji "Szukaj"). 2. Każdy temat z usterką danego pojazdu powinien zawierać podstawowe informacje: - Opis pojazdu (marka, model, rok produkcji, itd.) - Usterkę (czego dotyczy, dokładny opis) - Dodatkowo w nazwie tematu należy uwzględnić markę i model danego pojazdu lub samą markę, jeśli dotyczy wszystkich modeli pojazdów, na podstawie przykładu: [Volvo, FH12] Problem ze skrzynią biegów. Istnieją też inne nazwy tematów: [Ogólne] 3. W przypadku rozwiązania problemu temat nie będzie zamykany, więc proszę nie sugerować jego usunięcia bądź zamknięcia.
Witam. Mam taki problem z moją scanią że bardzo niszczy mi olej. Po przejechaniu około 15000 km olej ma zapach jakby miał 100 lat i zaczyna go mocno ubywać. Auto ma przejechane 290000km.tyle że stało około 1.5 roku.Olej shell odpowiedni do EURO 4 i lipa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości