Cytuj:
Renia w Twoich rękach całkiem nieźle wygląda, widać że dbasz. Oczywiście wielki plus za kotwicę za szybą (Polska Walcząca). Napisz jak z awaryjnością
Życzę wielu bezawaryjnych kilometrów
.
Obecnie trzyma się dobrze, najstarsze auto z największym przebiegiem a najmniej się psuje, oby tak dalej ale jest parę mankamentów które niedawno się pojawiły. Skrzynia czasami zrzuca tak jakby na luz w czasie jazdy, dosłownie na sekundę. Był na serwisie w Kielcach, był elektryk ale nie wiedzą o co chodzi. Skrzynia była wyjmowana, ale niczego nie zauważono, jeszcze jakiś magik ma wpaść na bazę i zobaczyć. Może coś znajdą. Do tego w zeszłym tygodniu miałem awarie hamulców przed Piotrkowem, zapalił się błąd EBS, komunikat o możliwości zablokowania kół, oraz kontrolka stop, auta zaczęło coraz gorzej hamować. Zajechałem do serwisu w Rzgowie gdzie odstałem od 11 do 20. Okazało się że któraś wiązka się przetarła i napięcie spadało, przez co zaczął słabo hamować. Ostatnio też zaczął mieć większe spalanie o ok 2-3 litry. Przy takiej samej jeździe. Ostatnio w połowie trasy miałem normę 42/100
Szef oczywiście twierdzi że zacząłem się ścigać, no ale to norma u niego. Potrzeba jakieś miesiąc, dwa i dotrze do niego że to jednak wina auta. Olej też zaczął ostatnio coraz więcej brać. Ogólnie do nowego roku szedł jak burza, nic się nie działo, zero problemów, a po przestoju to lista jest coraz większa.
Cytuj:
We wtorek się mijaliśmy na A4 niedaleko zjazdu Strzelin/Oława na Gliwice leciałeś, mrugałem i machałem, ale chyba nie dojrzałeś
Kurde widziałem że ktoś mrugał, ale myslałem że do tej Scanii co jechałem za nią. Dopiero potem moje szare komórki odpaliły że to do mnie
No cóż do trzech razy sztuka, za trzecim już trzeba pogadać. A jechałem do Kędzierzyna Koźle na zrzutkę