Dołączenie: Czw, 26.02.2009, 19:48 Miejscowość: Środa Śląska GG: 0 Samochód: Volvo FM
TomekSKL , jechałem za wami aż za Wrocław a potem was wyprzedziłem . Skręcaliśmy potem w Dąbrowie jak wy z góry zjeżdżaliście . Autko ładnie się prezentuje .
Dołączenie: Nie, 21.12.2008, 19:03 Miejscowość: SKL GG: 8830469 Samochód: Renault Magnum 480DXi
BodzioMan napisał(a):
TomekSKL , jechałem za wami aż za Wrocław a potem was wyprzedziłem . Skręcaliśmy potem w Dąbrowie jak wy z góry zjeżdżaliście . Autko ładnie się prezentuje .
W pewnym momencie wołaliśmy Cię na radiu, wołając Bodzio. Odezwał się ktoś, mówiąc kto tam woła i jak brat powiedział, że z Wagi to ucichło. Po chwili jednak zawołał mówiąc: "wiśniowe Volvo w kierunku Opola, BodzioMan jesteś na radyjku" to wtedy się już nikt nie odezwał. Wiedziałem, że to Ty jedziesz, bo strasznie podczas wyprzedzania się patrzyłeś na Nas.
30.07.10 godzina 12 załadunek. Grudziądz-Wejherowo-Grudziądz (Autostrada A1,Obwodnica Trójmiasta S6, i chyba wojewódzka 218 żeby nie kisić się w korkach w Gdyni , Rumi , Redzie albo normalnie obwodnicą i dalej drogą krajową 6) auto : Man TGX 18.440 oznaczenie boczne : PA 725
Dzisiaj powrót z Espanii, a w niedziele po północy start w kółko tym razem całe szczęście na Francje.
W poniedziałek załadunek o 7 w Starachowicach jelitami w beczkach, później lece na doładunek jelit do Koła, rozładunek w Bourg-Argental (F 42220) kiedy mi sie spodoba:D Ładunek powrotny to załadunek w Nestle Waters w Vergeze (F 30310) wodą Perrier na Rosje od środy do piątku, kiedy mi się będzie chciało.
Wozidło białe Volvo FH440 + chłodnia Schmitz'a, zestaw na taflach BI
Dołączenie: Nie, 21.12.2008, 19:03 Miejscowość: SKL GG: 8830469 Samochód: Renault Magnum 480DXi
Jutro o 6 wyjazd do Strzelc Opolskich, tam załadunek- konstrukcje stalowe schodów i pauza ze względu na zakaz do 14. Następnie jedziemy na Niemcy, przez Kudowę, bo pierwsze miejsce rozładunku za Monachium, dokładniej Kochel.
W sumie 6 miejsc rozładunku. Niedziele będziemy prawdopodobnie stać gdzieś w Pradze.
Użytkownicy przeglądający to forum: cichy 175 oraz 2 gości