Witam postanowiłem założyć takowy temat ponieważ chcę zakupić takie lustro . Prosiłbym o linki gdzie mogę go kupić . Może macie takie lustra w Swoich samochodach i mile widziane byłyby zdjęcia i propozycje zamontowania tego z góry dzięki Wam za pomoc Pozdrawiam
_________________ 1. Cześć a co Ty wieziesz że na zakazie jedziesz? 2. Cześć, ciastka w czekoladzie. 1. Jak K***** ciastka w czekoladzie jak wywrotką wieziesz co Ty P********?? 2. No ciastka w czekoladzie dla szefa, kartonik, tu w kabinie mam.
Tobie chyba chodzi o polerowaną blachę nierdzewną,widziałem coś takiego po drodze.Myślę że możesz to samemu zrobić tylko trzeba znaleźć firmę która tnie wodą lub laserem.
jakbyś miał kogoś kto jeździ do nederlandów to tam znajdziesz napewno maja, duzo roznych akcesoriów które u nas sa praktycznie niedostepne. z tym że przesyłka z lustrem raczej nie wchodzi w gre
Właśnie nikt tam nie lata . Właśnie mówią na to lustro a nigdy tego z bliska nie widziałem . Bardzo mi się to podoba i chciałem coś takiego kupić . Jeśli ktoś posiada zdjęcia takiego czegoś to prosiłbym o nie.
_________________ 1. Cześć a co Ty wieziesz że na zakazie jedziesz? 2. Cześć, ciastka w czekoladzie. 1. Jak K***** ciastka w czekoladzie jak wywrotką wieziesz co Ty P********?? 2. No ciastka w czekoladzie dla szefa, kartonik, tu w kabinie mam.
po drugie primo: - podążasz do zakładu który zajmuję się produkcją naklejek, dajesz im swój wzór czy też prosisz o wykonanie wzory który wymyśliłeś.
Albo można też wypiaskować taki wzór. Będzie to z pewnością trwalsze, a i równie efektowne
Przykład piaskowanego szkła :
Cytuj:
po czwarte primo: - masz następny zbędny przedmiot w kabinie.
Wcale nie taki zbędny. Ja lubię się rano przejrzeć w lustrze, czy jestem wciąż piękny jak dnia poprzedniego I w tym celu muszę włączyć stacyjkę, otworzyć okno, zgiąć lustro w moją stronę, a nie daj Boże lustro będzie brudne
Chłopaki tak się składa , że teoretycznie z zawodu jestem wlasnie Plastykiem dokladnie dyplom kończyłem w dziedzinie witrażu i szkła artystycznego . Przez pewien okres wykonywałem witraże na zamówienia i lustra grawerowane z ornamentami.. (100x70 ,a i większe się zdarzały).. Teraz bawię się w "mody" lakierowanie kabin ,desek rozdzielczych itp. itd...
Więc pomyślałem jeśli było by paru chętnych na gadżety , mowa tu o lustrach z grawerem i ornamentem , imieniem , czym kol wiek .. to proszę poruszyć temat ! ? Będzie to wykonane profesjonalnie i postaram się to wykonać jak najtaniej .. Mam parę swoich prac.. moze stworze takie portfolio
jestem Kierowcą z duszą Artysty .. hehhee
_________________ ------------->Biały Chłopak Z Czarna Muzą na Japońskim Systemie<---------------
Ja uwazam że to drożej wyjdzie , jesli ktos nie ma znajomego szklarza , kosz lustra to około 70-80 zł , do tego trzeba dorobić uchyty to grosze akurat no i wygładzić ładnie krawędzi żebyście się nie pokaleczyli a to już około 20-30 zł no i do tego nalepka , czyli mając jakieś ponad 100 zł uda nam się taki gadżecik zamontować u siebie
a ja dawno temu na lekcji prac ręcznych (tak to się kiedyś nazywało) w szkole podstawowej mieliśmy trawienie szkła. szkło zalewaliśmy parafiną, potem w tym wyrapywało się rysunek, następnie wkładaliśmy szkło do kuwety z kwasem fosforowym. nie pamiętam na jak długo, ale potem wyciągało się szkło, płukało wodą i zdrapywało się parafinę lub zmywało gorącą wodą. i to wszystko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość