Dołączenie: Czw, 15.04.2010, 18:54 Miejscowość: Warszawa GG: 7700645
Kapsiu, normalna sprawa, sam tak mówię czasem do tych idiotów jak chce mi się odezwać. No chyba że ktoś faktycznie ma/miał problem to daję raporcik i mówię co i jak.
- kolego z zielonego mana, coś masz z lewą lampą z tyłu bo raz świeci, raz nie - wiem, a na dodatek ładowania chyba nie ma, obrotomierz spadł na zero.. - no ja ci nie pomogę, nie wiem gdzie jest najbliższy skup złomu
W wakacje 2009 lecielismy z tatą i jakas mobilka sie pyta Mobilki jak tam dróżka na .... Czysto mialaś koleżanko Dzięki kolego Niema za co tylko szkoda ze mnie zona po łbie wali teraz
- kolego jedź tym golfem na lewym pasie szybciej albo spier****j na prawy - (cisza) - no kur** nie słyszy matoł - (inny kierowca) nie stresuj się kolego widać że pajac kupił prawko i teraz nie wie jak należy jeździć - (wreszcie koleś z golfa) a kto powiedział że w ogóle mam prawo jazdy ?
Dołączenie: Wto, 23.06.2009, 15:47 GG: 5494410 Samochód: Renault Magnum
-Mobilki jak mnie słychać? -Słabiutko masz zepsutą gruszkę. -Tzn mam kupić nową gruszkę? -Możesz kupić nawet jabłko ale to na kilogramy
-Koledzy sprawdzam radyjko jak mnie słychać? -Strasznie trzeszczy, chyba nie ma masy. -To co mam zrobić? -Weż mikrofon w rekę a drugą złap za blachę. -Ale tu wszędzie jest plastik!!! -To czym ty jedziesz, Trabantem?
Dołączenie: Sob, 26.12.2009, 13:15 Miejscowość: D-ce GG: 9969996 Samochód: Renault Master, Audi 80 b2 GT
W sumie mało śmieszne ale: Smiga ojciec do domu jedzie chyba a4 noo i widzi auto to lewy kierunek wyprzedza ładnie prawy kierunek zjeżdża na prawy pas i smiga dalej nagle ktoś na radiu:
Dołączenie: Nie, 06.05.2007, 17:40 Miejscowość: DK4 GG: 0 Samochód: HaPeIk
Pod Toruniem: -Mobilki mam radyjko Inteka, zaje...li mi antene, całość w Biedronce kupiłem, co teraz dokupić??? - W Biedronce to ty se k..wa powidło kup..
_________________ Nic tu po mnie, jadę na południe..... Zmiana nick-u, dawniej szofer:)))
Niedawno w mojej miejscowości prawdopodobnie zabili jakąś kobietę na obrzeżach miasta i na CB rozmawiają dwaj kierowcy na ten temat i wypytują się o to i owo, nagle jeden mówi "nie wiem, ale wiem jedno to sprawa dla Obersturmführera" I to jeszcze z takim ciekawym głosem mówił.
Dal niewtajemniczonych Sprawa dla... to parodia "nowej" ramówki TVP, Pana Majewskiego krórą mozna zobaczyć Tu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości