Auto-Mix - lodówki samochodowe, klimatyzatory postojowe, usługi transportowe, transport międzynarodowy.

Truck-Man Części Man

40TON.netKonektor5000.pl anteny CB radia



Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
PostWysłano: 24 lut 2013, 14:20 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 22 lut 2010, 19:25
Posty: 7
GG: 5724072
Samochód: Iveco Daily 35C13
Lokalizacja: Łomża
Witam. jeżdżę scania r380 z 2007 roku. Na desce po okrągłą zaslepka mam zaworek powietrza taki sam jak wentyl w kole. Chciałbym do tego wentyla podłączyć pistolet pneumatyczny do przedmuchiwania. Słyszał ktoś może o jakimś reduktorze, bądź też jakims adapterze na ten wentyl na szybkozlaczke?


Na górę
PostWysłano: 24 lut 2013, 16:11 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lis 2008, 22:56
Posty: 926
GG: 35025070
Samochód: S-U-P-E-R
Majkel87 pisze:
Witam. jeżdżę scania r380 z 2007 roku. Na desce po okrągłą zaslepka mam zaworek powietrza taki sam jak wentyl w kole. Chciałbym do tego wentyla podłączyć pistolet pneumatyczny do przedmuchiwania. Słyszał ktoś może o jakimś reduktorze, bądź też jakims adapterze na ten wentyl na szybkozlaczke?



http://allegro.pl/pistolet-powietrzny-d ... 33853.html


Na górę
PostWysłano: 03 lip 2013, 7:58 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 03 lip 2013, 7:31
Posty: 5
Samochód: scaniac 4 420
Witam, chciałbym zainstalować dobre głośniki do Scanii '4'. Może ktoś zaproponuje, jest radio jvc.


Na górę
PostWysłano: 06 lip 2013, 19:17 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lis 2008, 22:56
Posty: 926
GG: 35025070
Samochód: S-U-P-E-R
Każdy jeden lipnie będzie grał bo max 13cm wchodzą. Proponuje zamontowac w drzwiach jakieś 16 cm.


Na górę
PostWysłano: 28 lip 2013, 17:14 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sie 2011, 17:46
Posty: 679
Samochód: cerwone eFHa
Lokalizacja: Wieś Blisko Radomia
Gdzie można dostać dywaniki z eko skórki dobrego gatunku, ale do serii 4 w półautomacie? Wszędzie gdzie pytam, to mają do R :(

_________________
"Uwielbiam swój zawód. A kto swojego nie lubi, ten sam sobie winien."
http://kierowniczka.blogspot.com/ - Blog Dziewczyny w Ciężarówce :)


Na górę
PostWysłano: 28 lip 2013, 18:53 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 maja 2011, 12:13
Posty: 411
GG: 8230849
Samochód: R420 X2 + 114L + 124L
Lokalizacja: BYDGOSZCZ
VeRay pisze:
Majkel87 pisze:
Witam. jeżdżę scania r380 z 2007 roku. Na desce po okrągłą zaslepka mam zaworek powietrza taki sam jak wentyl w kole. Chciałbym do tego wentyla podłączyć pistolet pneumatyczny do przedmuchiwania. Słyszał ktoś może o jakimś reduktorze, bądź też jakims adapterze na ten wentyl na szybkozlaczke?



http://allegro.pl/pistolet-powietrzny-d ... 33853.html


Ja u mnie kupiłem nypel 10/13 , albo 10/12 wykręciłem ten wentyl z deski , wkręciłem nypel a na niego szybkozłącze , które wcześniej odkręciłem z tego trójnika który był w zestawie z pistoletem . Oczywiście profilaktycznie poszła taśma teflonowa na gwinty .

_________________
TRAKEREM TRZEBA SIĘ URODZIĆ I MIEĆ TO WE KRWI !


Na górę
PostWysłano: 29 lip 2013, 1:43 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lis 2008, 22:56
Posty: 926
GG: 35025070
Samochód: S-U-P-E-R
Guciek pisze:
Gdzie można dostać dywaniki z eko skórki dobrego gatunku, ale do serii 4 w półautomacie? Wszędzie gdzie pytam, to mają do R :(


Widziałem na granicy tutaj;
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przej%C5%9 ... olejowe%29


Na górę
PostWysłano: 29 lip 2013, 14:02 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sie 2011, 17:46
Posty: 679
Samochód: cerwone eFHa
Lokalizacja: Wieś Blisko Radomia
VeRay pisze:
Guciek pisze:
Gdzie można dostać dywaniki z eko skórki dobrego gatunku, ale do serii 4 w półautomacie? Wszędzie gdzie pytam, to mają do R :(


Widziałem na granicy tutaj;
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przej%C5%9 ... olejowe%29


W tamte strony to chyba się nie będziemy wybierać :( Słuch mnie doszedł, że na tireście koło Mińska Maz mogą być, pojadę i poszukam :)

_________________
"Uwielbiam swój zawód. A kto swojego nie lubi, ten sam sobie winien."
http://kierowniczka.blogspot.com/ - Blog Dziewczyny w Ciężarówce :)


Na górę
PostWysłano: 30 lip 2013, 12:51 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 gru 2008, 15:02
Posty: 349
GG: 1
Samochód: Scania
Lokalizacja: Wola k/Pszczyny
Czy ktoś kojarzy jakiś dobry sklep z akcesoriami do Scani na Śląsku? chodzi mi o dywany z eko skory? Śląsk albo kierunku na Zgorzelec albo Olszyne?

_________________
http://Www.MondeoKlubPolska.pl
Dołącz do grona pasjonatów!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... q6A40oIgsM


Na górę
PostWysłano: 23 wrz 2013, 22:31 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 sie 2011, 17:46
Posty: 679
Samochód: cerwone eFHa
Lokalizacja: Wieś Blisko Radomia
Na A4 tam gdzie jest KFC, Statoil i Orlen. Chyba Krzywa się to nazywa? Tam jest budka i mają ekoskórki, kumpel ma w actrosie i nie narzeka. Ten sam facet ma budkę przed Mszczonowem w Karolewie na Statoilu i pod Mińskiem Mazowieckim na tireście i na orlenie. Na tirest faktycznie jest w czym wybierać, ale to niestety nie te kierunki.. No i komplet był w cenie ok 180zł

_________________
"Uwielbiam swój zawód. A kto swojego nie lubi, ten sam sobie winien."
http://kierowniczka.blogspot.com/ - Blog Dziewczyny w Ciężarówce :)


Na górę
PostWysłano: 11 lis 2013, 20:19 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 06 mar 2010, 21:33
Posty: 2
Witajcie.
Mam dwa pytania dot.R420 :

1.Zamontowane jest (prawdopodobnie seryjne) radio Grundig-na kasety.Mam fajne radyjko i to chciałem zamontować.Czy tam jest normalnie 12v,czy muszę zmienić napięcie ?
2.Znacie mądrą firmę na śląsku,gdzie mogą połatać lodówkę ? Ktoś się złośliwie obszedł z przewodami i trzeba je teraz poskładać do kupy... :|

Pozdr.i dzięki


Na górę
PostWysłano: 11 lis 2013, 20:46 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 maja 2007, 17:40
Posty: 2075
GG: 1
Samochód: Jelcz erło seś
Lokalizacja: DK94
p_awelec79 pisze:
Witajcie.
Mam dwa pytania dot.R420 :

1.Zamontowane jest (prawdopodobnie seryjne) radio Grundig-na kasety.Mam fajne radyjko i to chciałem zamontować.Czy tam jest normalnie 12v,czy muszę zmienić napięcie ?
2.Znacie mądrą firmę na śląsku,gdzie mogą połatać lodówkę ? Ktoś się złośliwie obszedł z przewodami i trzeba je teraz poskładać do kupy... :|

Pozdr.i dzięki

1. Tam jest 12V fabrycznie, wyjmujesz stare radio i wrzucasz swoje.
2. Mówisz o kablach w samej lodówce czy o zasilaniu.

_________________
To jest transport ciężki a nie biuro podróży.


Na górę
PostWysłano: 11 lis 2013, 22:21 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 06 mar 2010, 21:33
Posty: 2
Dzięki za info nt.radia ;)
Raczej zasilanie,bo troszke są pourywane,żadne tam "ciach" nożykiem.Wygląda jakby ktoś brutalnie wyrwał.
Sróbuje podłubać,ponoć sama lodówka działa.Ale gdyby coś...to wolę się podpytać wcześniej ;)

Dzięki


Na górę
PostWysłano: 07 kwie 2015, 16:20 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 31 lip 2009, 13:48
Posty: 158
GG: 0
zenon spamer az 2 odwazne posty wyprodukowal.


Na górę
PostWysłano: 10 kwie 2015, 15:28 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 31 mar 2015, 8:32
Posty: 2
DiD pisze:
zenon spamer az 2 odwazne posty wyprodukowal.


Zaden spamer ze mnie chciałem się podzielic informacja o sklepie ale jesli nie to trudno

_________________
Hurtownia części do samochodów ciężarowych


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  

Christ - Myjnie samochodów ciężarowych i autobusów

Forum Samochodowe4trucks.pl - portal kierowcy